Υπηρεσίες

 

Τοποθέτηση - Μετατροπή - Συντήρηση - Επισκευή Τεντών

 
Η εταιρεία Tsimas που εδρεύει στη Πάτρα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συστημάτων σκίασης, εξειδικεύεται στη κατασκευή, επισκευή και τοποθέτηση τεντών και άλλων συστημάτων για προστασία από τον ήλιο και τον αέρα.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας στην οδό Γαλαξιδίου 6, & Όθωνος Αμαλίας 85, 26221 Πάτρα ή καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνά μας +302610273105 / +302610270013 .
 
 
 
 
 

Τοποθέτηση

 
Η εταιρεία μας, σας παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης και εγκατάστασης τεντών ή άλλων συστημάτων σκίασης στο χώρο σας, από εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες, με στόχο την καλύτερη, άμεση εξυπηρέτησή σας.

Με επαγγελματισμό, συνέπεια και ταχύτητα, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, όσο απαιτητικές κι αν είναι.
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετατροπή

 
Αντικαταστήστε και μετατρέψτε τον μηχανισμό της τέντας σας από χειροκίνητο σε ηλεκτρικό, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, άνεση λειτουργίας και χειριστείτε την απλά με ένα τηλεχειριστήριο.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Somfy, μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες σε ηλεκτρικά μοτέρ και οικιακούς αυτοματισμούς.

Με τους νέους αυτοματισμούς ηλίου, οι τέντες σας, ανεβαίνουν και κατεβαίνουν αυτόματα, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντάς σας, ακόμα μεγαλύτερη προστασία του χώρου σας, ακόμα και όταν εσείς απουσιάζετε.

Στο κατάστημά μας στη Πάτρα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικά μοτέρ όλων των τύπων, μικρού ή μεγάλου μεγέθους, με ποιότητα και αντοχή.
 
 
 
 
 
Τοποθέτηση, Μετατροπή, Συντήρηση,  Επισκευή Τεντών | Tsimas
 
 
 
Τοποθέτηση, Μετατροπή, Συντήρηση,  Επισκευή Τεντών | Tsimas | Tsimas
 
Τοποθέτηση, Μετατροπή, Συντήρηση,  Επισκευή Τεντών | Tsimas| Tsimas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με το πέρασμα του χρόνου και την έκθεσή τους σε διάφορες καιρικές συνθήκες, οι τέντες παρουσιάζουν διάφορες φθορές. Η σωστή συντήρηση και επισκευή τους, είναι πολύ σημαντική για τη μακροζωή τους.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό του Tsimas, για άμεσο και επαγγελματικό ράψιμο της τέντας σας σε σκισμένα - φθαρμένα σημεία, τη συντήρηση ή επιδιόρθωση των τεντόπανων και επισκευή κάθε είδους, με άμεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές.